Maak kennis met de diensten van Tuinonderhoud Gerlo in Gooik

Voor aanleg en onderhoud

Tuinonderhoud Gerlo in Gooik is de ideale keuze voor wie van zijn tuin een echte rustplaats wil maken. Het tuinbedrijf kan u helpen met het aanleggen en onderhouden van uw tuin. Niels zijn ervaring zorgt ervoor dat hij samen met uw instructies en wensen een prachtige tuin kan aanleggen, hierbij steeds rekening houdende met uw budget.

tuinonderhoud Tuinonderhoud Gerlo

Wat doet Tuinonderhoud Gerlo precies?

Een tuin onderhouden kan heel wat werk met zich meebrengen. Terwijl u eigenlijk vooral in rust van uw tuin wil genieten. Daarom biedt Niels heel wat diensten aan wat het onderhouden van uw tuin betreft. Zo verzorgt hij het maaien en bemesten van het gazon. Ook hagen scheren, bomen snoeien en weides tot 25 are maaien is onderdeel van zijn takenpakket. Daarnaast zal hij ook onkruid bestrijden in uw tuin en boomschors invoeren. Heeft u nog geen tuin? Ook dat is geen probleem. Tuinonderhoud Gerlo heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van tuinen. Zo is ook gras zaaien of grasmatten aanleggen en hagen of bomen planten een kolfje naar zijn hand.

Maaien van gazon

Onkruidbestrijding

Snoeien van bomen

Scheren van hagen

Maaien van weides (tot 25 are)

Aanplanten van hagen en bomen

Aanleggen van gazon

Van het maaien van gras tot het snoeien van bomen. Tuinonderhoud Gerlo biedt je alles voor een prachtig aangelegde tuin om in te ontspannen. Vraag nu meer info aan voor de aanleg en onderhoud van uw tuin!

Onze realisaties

tuinonderhoud Tuinonderhoud Gerlo
tuinonderhoud Tuinonderhoud Gerlo
tuinonderhoud Tuinonderhoud Gerlo
tuinonderhoud Tuinonderhoud Gerlo
tuinonderhoud Tuinonderhoud Gerlo
1/1